Зелени стени - скандинавски мъх

Зелени стени - скандинавски мъх

Скандинавският мъх BIOboard MOSS може да се прилага като покритие на цели интериорни стени, интериорни пана и картини, интериорни акценти и архитектурни елементи, интериорно брандиране и декорация.

Зелени стени - серия MOSS wild

Зелени стени - серия MOSS wild

Зелените стени MOSS wild се състоят от естествени растения в презервиран вид - мъхове, зеленини и горски клони, а дори и диви плодове. Не изисква поддръжка! Не изисква поливна система и специално осветление!

Зелена реклама

Зелена реклама

Мъхът е живо растение, което прилагаме, както върху билбордове и калкани на сгради за out-of-home кампании, така и за зелено брандиране на събития, конференции, изложения и хотелски рецепции на закрито.

0
0

Зелени стени и зелена реклама от БИОборд. Кои сме ние?

БИОборд е компания с две основни сфери на дейност, а именно проектиране и изграждане на зелени стени и интериорни акценти, и зелена рекламна комуникация (популярна и като Зелени графити / Грийн графити). Мисията на компанията е да отличава интериорните пространства на своите клиенти чрез  иновативни естествени материали създаващи уют и тесен контакт с природата, а в сферата на рекламата - да допринася за един истински уникален образ в публичното пространство.

БИОборд е производител на зелени интериорни покрития от скандинавски мъхове, които осигуряват неповторима зелена визия и усещане за автентична свежест, намаляват стреса и подобряват околната среда. Прилагат се като естествено зелена нетрадиционна облицовка на цели интериорни стени, пана и картини, акценти и архитектурни елементи във всякакъв тип вътрешни пространства, дори и неосветени, за интериорно брандиране и декорация, и са чудесна предпоставка да развихрите възображението си. Интериорните пана не се нуждаят от специални грижи или поддръжка.

Виж повече

Последни новини

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ

29.01.2020

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНИЦИ И ФЕНОВЕ НА ЗЕЛЕНИ ПАНА ОТ МЪХ

Мили приятели и уважаеми клиенти, притежатели и почитатели на най-актуалните, красиви и привлекателни зелени интериорни покрития от естествен мъх.

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

25.04.2019

БИОборд представи най-новата серия зелени стени "MOSS Wild" на конференцията Dibla Design People 2019

БИОборд представи своята дейност като основен производител на зелени стени от скандинавски мъх и други естествени растения в презервиран вид пред над 100 от водещите интериорни дизайнери в България.

Сърце от скандинавски мъх

30.01.2020

Сърце от скандинавски мъх

Свежо червено сърце за Св. Валентин

К.Капитанов и БИОборд  в проекта Ginger

20.11.2019

К.Капитанов и БИОборд в проекта Ginger

Автентичното усещане за свежест в ресторанта е поверено на професионалисти с богат опит в зелените интериорни решения – студио за екологично брандиране и зелен интериор БИОборд, които изобразиха зелените WILD щрихи в стилния интериор.